Planirajte evente!

Odgovorni ste za organizaciju događanja u Vašoj tvrtki? Isprobali ste sve ponuđeno i ništa Vam nije privuklo pažnju? MI zasigurno hoćemo!
Muzej iluzija predstavlja pravi izbor za kolektive koji cijene neobičnu arhitekturu, kulturu sadržaja, zabavnu edukaciju i nesvakidašnju iluziju. Naše iskustvo i stručnost rezultirali su osmišljavanjem, organizacijom i realizacijom niza poslovnih i svečanih korporativnih događanja, promocija proizvoda i usluga, tematskih proslava, te obljetnica tvrtki. Muzejske površine i eksponati prikladni su za brendiranje i marketinšku promociju, a posebne Muzejske sobe osiguravaju odličnu pojavnost na društvenim mrežama već tijekom samog eventa. Vaši uzvanici u Muzeju postaju aktivni sudionici na društvenim mrežama koje imaju ključnu ulogu u promociji brendova, proizvoda i usluga. Naš stručni tim na Vaš zahtjev organizirat će catering, ozvučenje, dolazak popratnih gostiju poput iluzionista, Sv. Nikole, djeda Božićnjaka, DJ-a, voditelja, sve ovisno o Vašim željama i potrebama.
Potrebno je rezervirati muzej barem četrnaest (14) dana unaprijed.

Za više informacija i booking, molimo kontaktirati nas preko telefona: +385 21 480 014 ili e-maila: split@muzejiluzija.hr