Planirajte evente!

Odgovorni ste za organizaciju događanja u Vašoj tvrtki? Isprobali ste sve ponuđeno i ništa Vam nije privuklo pažnju? MI zasigurno hoćemo!
Muzej iluzija predstavlja pravi izbor za kolektive koji cijene neobičnu arhitekturu, kulturu sadržaja, zabavnu edukaciju i nesvakidašnju iluziju. Naše iskustvo i stručnost rezultirali su osmišljavanjem, organizacijom i realizacijom niza poslovnih i svečanih korporativnih događanja, promocija proizvoda i usluga, tematskih proslava, te obljetnica tvrtki. Muzejske površine i eksponati prikladni su za brendiranje i marketinšku promociju, a posebne Muzejske sobe osiguravaju odličnu pojavnost na društvenim mrežama već tijekom samog eventa. Vaši uzvanici u Muzeju postaju aktivni sudionici na društvenim mrežama koje imaju ključnu ulogu u promociji brendova, proizvoda i usluga. Naš stručni tim na Vaš zahtjev organizirat će catering, ozvučenje, dolazak popratnih gostiju poput iluzionista, Sv. Nikole, djeda Božićnjaka, DJ-a, voditelja, sve ovisno o Vašim željama i potrebama.
Potrebno je rezervirati muzej barem četrnaest (14) dana unaprijed.

Za više informacija i booking, molimo kontaktirati nas preko telefona: +385 21 480 014 ili e-maila: split@muzejiluzija.hr

Rođendanske proslave za pamćenje!

Želite li Vašem djetetu priuštiti rođendan za pamćenje, na pravom ste mjestu. Muzej iluzija kroz atraktivne i zabavne eksponate nudi neponovljivo vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo za Vašeg slavljenika i sve uzvanike. Kako bi rođendan bio potpuni hit u mogućnosti smo osigurati iluzionista koji će zabavu upotpuniti setom trikova, ponuditi svoju pomoć u slaganju didaktičkih igara, mozgalica i slagalica te fotografirati uzvanike u jednoj od naših nevjerojatnih soba. Muzej nudi didaktičke igračke i suvenire za sve uzraste, stoga nakon rođendana sa sobom ponesite iskustvo čuđenja koje ne prestaje ni izlaskom iz carstva iluzija!

Rođendansko slavlje molimo rezervirati minimalno četrnaest (14) dana unaprijed, budući da se planiraju ovisno o dostupnosti termina i ostalim aktivnostima Muzeja.

Cijena karte po djetetu iznosi 25 kuna. Ulaznica za jednog roditelja je GRATIS. Cijena animatora iznosi 250 kuna – na zahtjev. Trajanje rođendana je oko 90 minuta.

U prostoru muzeja nije dozvoljena konzumacija hrane i pića.