Posjetite svjetski Muzej Iluzija u Splitu

Muzej Iluzija koncept je 21. stoljeća a naše iluzije su osvojile mnoge europske i svjetske prijestolnice, poput New Yorka, Pariza, Dubaija, Šangaja, Kuala Lumpura i mnogih drugih.

Edutainment koncept – sjedinjenje edukacije i zabave, interaktivnost prostora i vrhunska briga o krajnjem korisniku pozicionira ih na sam vrh kulturne ponude grada Splita.

Split je dobio svoj Muzej Iluzija – svjetski uspješan originalno hrvatski koncept koji posjetitelje diljem svijeta privlači u svoj fascinantni svijet. Osim u Splitu, Muzej Iluzija možete posjetiti u više od 20 gradova svijeta: www.museumofillusions.com

Dođite u splitski Muzej Iluzija i uvjerite se zašto je koncept Muzeja Iluzija prepoznalo više od 20 gradova diljem svijeta.

Ako slika vrijedi tisuću riječi, budite sigurni da iluzija skriva više od milijun!

Uđite u fascinantni svijet iluzija koje će vam poljuljati povjerenje u vaša osjetila, ali vas pritom oduševiti; svijet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti… Posjetite nas i ostat ćete zadivljeni jer ništa nije onakvo kakvim se čini, osobito ne u Muzeju iluzija!
Jeste li spremni za avanturu? Nudimo vam intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo! Muzej iluzija otvara prostor za društven i zabavan izlet u svijet iluzije koji očarava sve generacije! To je savršeno mjesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili obitelji, jedinstveno u ovom dijelu Europe. To nije samo mjesto za djecu, koja obožavaju dolaziti, to je mjesto za roditelje, parove, djedove i bake!

Split, pravo mjesto za iluzije!

Muzej iluzija u Splitu nudi zabavno iskustvo svijeta iluzija, pogodono za sve generacije. To je savršeno mjesto za pridobiti nova iskustva i zabaviti se s obitelji i prijateljima. Ne samo da ga vole posjećivati djeca, već i roditelji, bake i djedovi, te parovi.

Provjerite što sve nudimo, nećete vjerovati svojim očima!

Oduprite se gravitaciji u kosoj sobi; doživite kako vam prijatelj, partner ili čak učiteljica pred očima raste ili se smanjuje; izgubite se u beskonačnosti Sobe ogledala, poslužite nečiju glavu na pladnju te se konačno popnite na strop i podvig ovjekovječite fotografijom u Obrnutoj sobi!

Prevarite svoje oči i zabavite svoj um!

Uživajte u najvećoj zbirci holograma u ovom dijelu Europe, zagledajte se u svaku optičku iluziju i dobro promotrite svaku instalaciju. One su sjajan, zaigran podsjetnik da naše pretpostavke o svijetu koji vidimo ponekad stvarno jesu samo – pretpostavke!
Ako vam kažemo da ćete ostati bez teksta, hoćete li nam povjerovati?
Preko 70 eksponata zasigurno će vas navesti da protrljate oči u nevjerici! Kroz zabavne i atraktivne varke, naučit ćete mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te ćete moći bolje razumjeti zašto vaše oči vide stvari koje mozak ne razumije. Na samom kraju zaustavite se u prostoru za igru didaktičko-logičkim igračkama i zagonetkama; sigurni smo da ćete doživjeti bar malo frustracije i mnogo, mnogo zabave!
Nemojte zaboraviti posjetiti našu pametnu igraonicu u kojoj možete pronaći mnoštvo edukativnih igrica i puzzli u kojem vrijeme jednostavno proleti!
Dođite i iskusite svijet iluzija! Iskusite ono nemoguće! Nemojte zaboraviti napuniti baterije svojeg fotoaparata ili mobitela i osigurati dovoljno prazne memorije prije nego li nas posjetite. U svakom slučaju, ponesite kameru sa sobom!