O NAMA

Dobrodošli u Muzej Iluzija Split!

 • O Muzeju iluzija Split

  Muzej Iluzija Split jedinstven je i uzbudljiv muzej posvećen pružanju posjetiteljima zabavnog, interaktivnog i edukativnog iskustva koje izaziva percepciju i nadahnjuje kreativnost. Naš muzej sadrži niz izložaka koji koriste optičke iluzije, vizualne trikove i praktične interaktivne prikazuje za stvaranje razigranog okruženja koje privlači posjetitelje svih dobi.

  Naš muzej nalazi se u srcu Splita, a mi smo posvećeni pružanju sigurnog i ugodnog iskustva za sve naše posjetitelje. Naše ljubazno i ​​obrazovano osoblje uvijek je spremno odgovoriti na pitanja i pomoći vam u vođenju kroz naše izložbe.

 • Split, pravo mjesto za iluzije!

  Muzej Iluzija u Splitu nije mjesto na kojem ste prije bili. Mi smo jedinstvena edukativno-zabavna destinacija u kojoj možete uroniti u prekrasan svijet iluzija! Gosti će uživati ​​u više od 80 vizualnih i edukativnih sadržaja izlošci s hologramima, stereogramima, optičkim iluzijama i impresivnim sobama koje su osmišljene da izazivaju osjetila i prevare um.

 • o nama gallery1 moi split 900×1200
 • o nama gallery2 moi split 900×1200
 • o nama gallery3 moi split 1200×900

Zavirite u naš najnoviji Muzej Iluzija u Splitu!

Zavirite u novu lokaciju Muzeja iluzija u Splitu! Nećete vjerovati svojim očima! Zavirite u novu lokaciju Muzeja iluzija u Splitu! Nećete vjerovati svojim očima!

Posjetite fascinantne izložbe

Kada nas gosti posjete u Muzeju iluzija u Splitu, često ih čujemo kako traže “veliku i malu sobu” i “divovsku stolicu” jer rezultiraju smiješnim fotografijama i video zapisima.

Posjetite naše eksponate
moi about visit exhibits

Organizirajte svoje događaje s nama

Kada nas gosti posjete u Muzeju iluzija u Splitu, često ih čujemo kako traže “veliku i malu sobu” i “divovsku stolicu” jer rezultiraju smiješnim fotografijama i video zapisima.

Planiraj svoj posjet
moi about plan visit